Onderhoud van uw installatie

Onderhoud van u installatie


Jaarlijks onderhoud is wettelijk verplicht

Wist u dat een jaarlijkse onderhoudsbeurt van uw inbraaksysteem een wettelijk verplichting is? Reken daarvoor op de expertise van HD Beveiliging. Met het onderhoud van een ervaren technicus bent u zeker dat uw inbraakbeveiliging optimaal functioneert.

 

Een onderhoudscontract uw kwaliteits- én veiligheidsgarantie

Wilt u 100% zekerheid over de werking van uw beveiligingssysteem? Met een onderhoudscontract voor uw installatie zorgen wij ervoor dat u die zekerheid krijgt alsook het bijhorende Incert-attest.

Want betrouwbaarheid en veiligheid gaan hand in hand.

 

Onderhoud ook uw brand-, toegangs- en camerabeveiliging

Ook voor het onderhoud van uw brandbeveiliging, toegangscontrole en camerabewaking kunt u bij ons terecht. Want ook deze systemen varen wel bij een jaarlijkse onderhoudsbeurt. Vraag advies aan onze experts voor een onderhoudscontract op maat voor uw centrale.

 

Nog geen onderhoudspartner?

U hebt al een beveiligingssysteem, maar nog geen onderhoudspartner? HD Beveiliging voert ook het onderhoud uit van andere merken. Wij beschikken namelijk over de knowhow en de expertise om de meeste systemen vakkundig te onderhouden. Dankzij onze opleidingen, bijscholingen en onze ervaring met een waaier aan systemen en merken kunnen wij verschillende installatie's een onderhoudsbeurt geven. Uw systeem bekend bij ons? Neem contact op met ons en wij bekijken het onmiddelijk.
Terug naar inbraakbeveiliging >>