Draadloze beveiliging

Draadloze beveiliging


Inbraakbeveiliging – een gerust gemoed


In België wordt er elke zes minuten bij iemand ingebroken en dit cijfer stijgt! Bescherm u en uw gezin dus tegen dieven. Bij een inbraak bent u niet enkel kostbare en emotioneel waardevolle spullen kwijt, het is ook vaak een emotionele nachtmerrie. De inbreuk op uw privacy weegt zwaar door. U en uw gezin gaan niet meer met een gerust hart slapen. We hebben het dan nog niet over de materiële schade aan uw woning.


Inbraakbeveiliging op maat


Breng de inbrekers op andere gedachten met lawaai, licht en tijdverlies. Betrap ze op heterdaad bij de minste inbraakpoging met uw inbraakbeveiliging op maat. De basiscomponenten van uw oplossing op maat:

 

-de centrale of het brein van uw installatie

-het gebruiksvriendelijke bedieningspaneel

-de detectoren – die reageren op beweging

-de sirenes ter plaatse – binnen en buiten

-de doormelding van uw alarm naar uw gsm of onze meldkamer

 

Draadloze of bekabelde installatie?


Vaak zijn bekabelde systemen betrouwbaarder, maar dit is in elke situatie te bekijken. Een inbraakcentrale kan tegenwoordig ook draadloos verbonden worden met zijn detectoren, sirenes, camera's,...

Voor meer uitleg van een draadloos systeem KLIK HIER

Een alarminstallatie blijft maatwerk en is dus voor iedereen verschillend. Elke installatie is uniek. In de praktijk bestaan er geen 2 identieke installaties, zelfde huis als de buren zelfde alarminstallatie? NEEN want u heeft andere eisen en gebruiken dan uw buren, is de gezinssituatie hetzelfde, misschien heeft u meer, minder of net wel of geen huisdieren in vergelijking met u buur. Dus er zijn geen 2 identieke installaties.

 

Inbraakbeveiliging brengt meer op dan u denkt


U kunt tot 760 euro belastingvermindering krijgen wanneer u uw inbraakbeveiliging laat installeren door een erkend installateur.Terug naar inbraakbeveiliging >>